georganiseerd door Lions Club Bussum Godelinde

Deelname Sponsoring

 


Heeft u zelf of uw bedrijf interesse om als sponsor mee te doen aan ons concert?

 

Het Nieuwjaarsconcert biedt u de gelegenheid om aan het begin van het nieuwe jaar de band met uw collega’s, klanten, familie of vrienden te versterken. Het is zowel een feestelijke als informele bijeenkomst waarin u met uw gasten op ongedwongen wijze van gedachten kunt wisselen onder het genot van een drankje en geserveerde hapjes.. Zowel voorafgaand, tijdens de pauze als na het concert. 

Bovendien kunt u van een schitterend en langzamerhand traditioneel klassiek concert genieten dat, op de Matthäus Passion na, het langstlopende muziekevenement in de prachtige Grote Kerk van Naarden is. 

 

 

Wij bieden hierbij de volgende mogelijkheden:

 

SPONSOR                   | 40-150 kaarten

U wordt als sponsor vermeld in het programmaboekje en in de bijbehorende publicaties. U ontvangt een pakket van minimaal 40 kaarten à € 115,-* .

Met daarbij een specifiek service concept, zoals aparte statafels met vermelding van uw bedrijfsnaam voor u en uw gasten, gereserveerde plaatsen, aparte bediening en drankjes & hapjes.

Invulling van uw eventueel aanvullende wensen en/of uitbreiding van het aantal kaarten is uiteraard mogelijk.

 

 

 “VRIENDEN VAN”     | 10-39 kaarten

U wordt als “Vriend van” vermeld in het programmaboekje en in de bijbehorende publicaties. Tevens ontvangt u naar keuze een pakket van 10, 20, 30 of 39 kaarten voor € 97,50* per kaart.

Daarbij een specifiek service concept bestaande uit gereserveerde plaatsen, uitgeserveerde drankjes & hapjes en, in overleg, aparte statafels voor u en uw gasten.

 

 * De vermelde prijzen zijn excl. 9% BTW en incl. programmaboekje en garderobe.

 

 

BESTELLEN EN VRAGEN

Voor “Vriend van” en sponsorpakketten of voor vragen kunt u contact opnemen met de Lions contactpersoon die u heeft benaderd. Mocht u die niet kunnen bereiken dan kunt u ook contact opnemen met één van onderstaande leden:

Peter-Paul Adriaansen      ppadriaan@gmail.com                   
Ton Slagboom                     tonslagboom3@gmail.com
Algemeen                             nieuwjaarsconcert@lionsbussumgodelinde.nl