Deelname Sponsoring

Heeft u zelf of uw bedrijf interesse om als sponsor mee te doen aan ons concert?

 

Het Nieuwjaarsconcert biedt u de gelegenheid om aan het begin van het nieuwe jaar de band met uw collega’s, klanten, familie of vrienden te versterken. Het is zowel een feestelijke als informele bijeenkomst waarin u met uw gasten op ongedwongen wijze van gedachten kunt wisselen zowel voorafgaand, tijdens de pauze als na het concert. 

Bovendien kunt u van een schitterend en langzamerhand traditoneel klassiek concert genieten dat, op de Matthäus Passion na, het langstlopende muziekevenement in de prachtige Grote Kerk van Naarden is. 

 

Wij bieden hierbij de volgende mogelijkheden:

 

SPONSOR € 3.500,-

U wordt als sponsor vermeld in het programmaboekje en in de bijbehorende publicaties. U ontvangt een pakket van 40 kaarten met daarbij een specifiek service concept, zoals aparte statafels voor u en uw gasten, gereserveerde plaatsen, aparte bediening en drankjes & hapjes. Invulling van uw eventuele aanvullende wensen is mogelijk. 

Beoogd wordt € 1.500,= af te dragen aan de gekozen goede doelen, afhankelijk van het exploitatieoverzicht na de inteken periode.

 

“VRIENDEN VAN” 

U wordt als “vriend van” vermeld in het programmaboekje en in de bijbehorende publicaties. Tevens ontvangt u naar keuze een pakket van 10, 20 of 30 kaarten voor € 75,-* per kaart. Daarbij een specifiek service concept bestaande uit aparte statafels voor u en uw gasten, gereserveerde plaatsen en uitgeserveerde drankjes & hapjes.

 

Beoogd wordt € 25,= per kaart af te dragen aan de gekozen goede doelen, afhankelijk van het exploitatieoverzicht na de inteken periode.

 

* = Alle vermelde prijzen zijn excl. 6% BTW en incl. programmaboekje en garderobe.

 

Voor sponsorpakketten, kaarten of voor vragen kunt u contact opnemen met de contactpersoon die u heeft benaderd. 

 

Mocht u die niet kunnen bereiken dan kunt u ook contact opnemen met één van onze leden:

 

Sponsor pakket & “Vrienden van” pakket:

 

Mark Albers m.albers@wxs.nl 

mobiel: 06 5335 8655

 

Robert Adam r.adam@xs4all.nl 

mobiel: 06 5049 1418